Miljöbilder runt min Brusbod

Tänk att jag fick träffa dig och alla dina kompisar även i år, ni är helt fantastiska, hoppas att ni kommer även nästa år.
En skön hälsning från Brusbäcken, här kopplar jag verkligen av.
Är på väg upp till vår stuga, möter Prästen med sina kor som är på väg hem till byn efter en hel sommar på vallen i Brudskogen. Jag kommer verkligen att sakna dessa fyrbenta vänner, för nästan varje dag som vi är i vår stuga så kommer dom och hälsar på, jag hoppas verkligen att ni kommer till Brudskogen nästa sommar.
Viss har jag väl en helt underbar vy från min vävstol, prästens kor kommer varje dag och hälsar på oss.
Så här fina Gäster hade vi på midsommarafton, på natten vaknade vi av att Anna skällde då var det en stor vacker älgko som stod på vägen utanför vår stuga, inte fel med så fina gäster under midsommarhelgen.
Vinterbild från vår stuga
Vinterbilder från Brusbäcken
Vår stuga i Brusbäcken ligger i vinterskrud.
Visst är hon söt!!!!!
Tovade luvor till mina vättar, det som är fördelen med vårt smultronställe i Äppelbo är att där får man inspiration till allt, det är bara att ta Anna med sig ut i skogen så är det alltid något nytt som dyker upp som jag vill göra.
Midsommarnatt i Brusbäcken Äppelbo med familjen Karlsson.
Midsommar vid Brudskogen, alltid sill lunch uppe på vallen, men tyvärr så hade värdinnan i gänget glömt sillen hemma i stugan så vi fick snopet gå hem och äta vår sill på verandan, men det gick hur bra som helst alla var nöjda och glada.
Så här såg det ut på morgonen när vi vaknade 2 dm snö, vi hade haft strålande sol dagen före, satt då ute och solade. Alltid lika spännande i Äppelbo vet aldrig vad som händer när ny dag nalkas.
Det är inte bara att njuta och vila när vi är i Äppelbo, här håller vi på och kör hem ved till nästkommande vinter så vi slipper frysa, det var helt enorma dagar solen sken och en härlig skare att gå på när vi tog fram veden. Anna njuter i fulla drag hon kan springa precis som hon vill.
"Nunnis" getter uppe på vallen i Brudskogen.
Bild från Brudskogen, en så underbart vacker plats.
Lagar nästan all mat ute på vår Murika när vädret tillåter, vi upplever att maten smakar mycket bättre när den lagas ute. Men vem var det som blev utan ett glas rött denna dag.
Nu börjar snart även det yttre bli klart på min Brusbod, första morgon då golvet var klart satt vi där ute kl 5 på morgonen och lyssnade på göken och alla andra fåglar, underbart att bara få vara.
En av alla blommor som åker t o r Hofors - Äppelbo
Tidig morgonpromenad i Äppelbo.
Sen myskväll i Brusbäcken
Fjällkor från vår levande fäbod i Brudskogen som kommer och hälsar på oss vid vår stuga. Alltid lika roligt när dom står utanför fönstret och tittar in när jag sitter och väver.
En av hästarna vid Brudskogens fäbodar.
Helt underbar miljö....

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

01.11 | 19:19

Hej, älskar dina handledsvärmare i grått med grått vadmal. Hur långa är dom? Hur mycket kostar dom? Tack på förhand, Susanne

...
01.11 | 13:55

Fantastisk sida och fantastiskt härliga alster!

...
27.10 | 16:31

Hej! Vill gärna köpa handledsvärmarna med färgtryck. De på bilden ovanför här. Vad kostar de?

Vänliga hälsningar

Clarie-Ann

...
25.10 | 22:42

Så mycket fint du har gjort! Man bara njuter av att sitta och titta på allt det vackra! Mycket inspirerande! Beundrar dig verkligen!!

...
Du gillar den här sidan